Uvjeti korištenja

 

Korištenjem mrežne stranice obnova.mpgi.hr. smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Mrežna stranica obnova.mpgi.hr. namijenjena je informiranju javnosti o aktivnostima provedbe obnove nekretnina oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije.

Cilj je navedene informacije održavati točnima, ažurnima i cjelovitima. Zadržavamo pravo vremenskog odmaka u sinkroniziranju objavljenih podataka na mrežnoj stranici https://obnova.mpgi.hr/ s podacima iz baze Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine (u daljnjem tekstu: Ministarstvo).

O mogućim pogreškama u objavljenim informacijama, molimo da obavijestite Ministarstvo putem e-maila app-info@mpgi.hr, kako bi bile otklonjene u najkraćem mogućem roku.

Ministarstvo zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja mrežne stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. 

Ministarstvo se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Ministarstvo ne preuzima odgovornost za sadržaj stranica vanjskih poveznica.

Dopušteno je stavljati poveznicu mrežne stranice https://obnova.mpgi.hr/ na druge mrežne stranice.

Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.